Ciosmi

Racers
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ciosmi

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/20/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. Ford Focus RS

  Nu am inteles logica celor de la Ford,cand au pus intercooler-ul ala micutz,de zici ca e cel de 1.5dci. Stiu ca la ST a fost problema cu i/c-ul si marimea lui,dar totusi...la RS ma asteptam sa fie ceva mai...potent! Eh oricum,bine ca ai rezolvat si impedimentul asta.
 2. Black Mk5 GTI

  Fosta masina a lui Catalin?
 3. Ford Focus RS

  Ar merge umblat putin si la suspensie
 4. Ford Focus RS

  Deci sa inteleg ca ai...3 tobe pe traseu? si tot suna ca la balamuc? Deja ma gandesc ca daca vrei sa o cumintesti,nu are rost...vor fi prea multe tobe pe traseu. N-ai ce face decat sa te obisnuiesti
 5. Ford Focus RS

  Impresii?
 6. Odorizante auto

  Mai sunt "conservele" de la Areon. Sunt destul de interesante si miros chiar placut,unele chiar mai placut decat california scents. Am avut bubble gum si pot spune ca mirosea numai a guma in masina
 7. Chip tuning Buzau

  Cand am facut stage 1,pot spune cu mana pe inima ca masina era de nerecunoscut.Nu avea nici o treaba cu ce era inainte. Cai si cuplu din plin.Ti-am atasat si fisa dyno. Acum stage 2 e si mai liniar fata de 1,exact cum trebuie.Cu evacuarea pot face destul de multe ture,caii fiind strong pana aproape de limitare. Nu tu intreruperi,nu nimic.Mai greu cu aderenta. Nu am intrat inca in posesia fisei dyno.
 8. Cat vs Decat vs Sport cat

  Cu zgomotul e relativ ok. Inauntru relativ liniste. Se face simtita evacuarea,dar nu e de speriat. Afara se aude ceva mai tare (iarasi nu ceva de speriat),iar in full boost e galagioasa (dar cum nu mergem tot timpul in full boost, e ok ) Momentan am downpipe pe 76 iar restul stock,pe 63.Insa la final am o toba destul de galagioasa,intermediara fiind scoasa. Am mers cu un full 76,tfsii fiind + o intermediara si parea ceva mai cuminte decat a mea la mers normal.
 9. Chip tuning Buzau

  Suntem destui tatuati Powertech. Cred ca ar rezulta ceva interesant pe 2.5-ul tau
 10. Cat vs Decat vs Sport cat

  Ti-as recomanda fara catalizator!Vorbind strict de evacuare,pt tfsi,smulgerea catalizatorului milltek a cotizat cu ~10nm si 5hp (masurati pe dyno).Asta pe langa faptul ca EGT-ul a scazut destul de mult Cel mai bun exemplu cred ca e Marean,el jongland cu de-cat si cat-sport! Momentam am fara cat si pot spune ca merge bomba. Contra...doar mirosul uneori si ITP.
 11. Ford Focus RS

  Senzationala masina! Sa o stapanesti sanatos!
 12. 2007 New Leon FR "Black Magic"

  Scuzati exprimarea Sunt convins ca vei fi multumit
 13. 2007 New Leon FR "Black Magic"

  Pai ce ma,nu stii ca ala e setup de 360+?ce naiba...:lol:! hence the irony? Nu vrei evo-ms pe evacuare?
 14. News 2010

  Long live Cupra.ro
 15. 2007 New Leon FR "Black Magic"

  Pai si restul?