1 1
vw3L

Instalatie A.C. pentru Lupo 3L

Recommended Posts

Am tot auzit si citit despre dorinta de a instala aer conditionat pe Lupo 3L.

Pe acest site am citit si despre dorinta de a instala pe un 1.4 TDI...si respectivul nu a primit nici macar niste fotografii care sa il ajute sa inteleaga cum este montata instalatia pe masina.Trist ,nu? Daca e greu sa primesti foto. cu o instalatie ce se gaseste usor pe un model....treaba devine si mai anevoioasa daca nu poti sa folosesti foto. pt. ajutor atunci cand modelul tau de masina nu se echipeaza cu asa ceva!

Acum cred ca intelegeti necesitatea unui topic referitor la montarea unei instalatii care nu s-a montat pe un anumit model de masina.

Pana acum sunt sigur ca fiecare dintre cei interesati a mai pus intrebari ...a cautat solutii si s-a gandit la costurile care implica aceasta lucrare.

Pt. ca totul sa fie mai clar( limpede) va propun ca aceia care cunosc ori au informatii referiotare la acest subiect sa scrie si sa impartaseasca celorlalti lucrurile pe care deja le cunoaste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

superrrrr... :thumbsu:

ramane sa vedem care sunt piesele care se pot monta de la cele cu motoare de 1Litru.

Banuiesc ca ...partea de actionare de pe bord se potriveste fara probleme( trebuie verificat , pt. ca nu am facut-o nici eu pana acum)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu renunt la montarea AC pe 3L din considerente de timp liber. Asa ca vand piesele care le-am strans pana acum si anume toata partea de instalatie din cabina (de sub bord) adica vaporizator, bloc aeroterma complet, butoanele de comanda, blocul de valve, ceva conducte din compartimentul motor si senzorul de presiune freon aflat pe una din conducte.

In mare, pentru a completa instalatia mai este nevoie de compresor cu suportul lui si vaporizator cu tot cu conductele lui.

Pretul componentelor pe care le am este fix 500 RON. Am si documentatie printata pentru cumparator pentru a-i usura montarea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

1 1