0
Testosul

Opel Astra J OPC

Recommended Posts

Noul hatch vine echipat cu un motor turbo de 2.0 litri in 4 cilindri cu injectie directa ce trimite 280 cai putere si un cuplu de 400 Nm catre roti prin intermediul unei cutii de viteze manuale in 6 trepte.

 

De asemenea, Opel Astra OPC 2012 vine echipat si cu un diferential cu alunecare limitata, iar cat despre performante, fabricantul auto a mentionat ca viteza de top a noului Astra OPC este de 250 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h nu a fost anuntata.

 

Lista de modificari estetice primite de noul Opel Astra OPC 2012 include bare de protectie cu aspect mai agresiv, noi sorturi laterale, un mic spoiler spate pentru plafon, tevi de esapament cu forma trapezoidala si un set de jante masive din aliaj usor.

 

Interiorul noului Opel Astra OPC 2012 nu a fost trecut cu vederea de catre fabricantul auto, care a echipat acest nou model cu tapiterie din piele, un nou volan sport imbracat in piele si diverse noi instrumente pentru bord.

 

De asemenea, noul Opel Astra OPC 2012 se bucura de o suspensie adaptiva ce permite trei setari, Normal, Sport si OPC/VXR.

 

Ce parere aveti despre noul Astra OPC?...din punct d vedere estetic/performante?

opel-astra-opc-2012-poze-si-detalii-4.jpg

opel-astra-opc-2012-poze-si-detalii-6.jpg

opel-astra-opc-2012-poze-si-detalii-8.jpg

opel-astra-opc-2012-poze-si-detalii-9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din punct de vedere estetic mi se pare o masina cu un design foarte atragator, sunt ferm convinsa ca va atrage privirile datorita design-ului: spate frumos, fata agresiva, lateral bine proportionat. Culoarea potrivita si intra in categoria masinilor cu atitudine care nu trec neobservate pe strada!

Predau stafeta pentru pareri legate de performanta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

0